Kategorier
Ffffound

Om att posera i träd

Ung vuxen kvinna halvt uppklättrad i träd

Visst är det väl lite festligt med unga vuxna människor som poserar när de är halvvägs på väg upp i träd? Som att de utfört något stort, lite som forna tiders upptäcksresande. Och även om det kan uppfattas på det viset så är det absolut inte min mening att vara nedlåtande – det ser ärligt talat väldigt trevligt ut däruppe. Som att hon tänker: ”Livet är allt bra härligt ibland”. Och det är det ju.

Kategorier
Kladd

Tombola flyger all världens väg

Som nämndes i ett tidigare inlägg så har jag nu gått över från Tombola till Parakit. Lite vemodigt att lämna det förra, då jag gillade namnet och det dessutom funkade internationellt, plus att idén till det faktiskt kom från ett gammalt smeknamn myntat av gamla galna Sara på Gripentvåan (som för övrigt också var den enda som använde det).

Men parakit är en grymt fin ersättare och minsann om jag inte gjorde mig en liten hacka på affären också – kan inte fatta att köparna valde att betala så mycket för det namnet. Visserligen är internetspel stort och tombola är ett generiskt namn som funkar internationellt, men ändå. Hur många söker på tombola när de vill betta? Om ni är intresserade av vad jag fick för domännamnet kan ni kika här, då det nu verkar som att köpet letat sig in på en lista över olika domännamnsköp genomförda i december (det var då jag fick pengarna, budet kom i juli, sjukt utdraget alltså, men det är en helt annan historia).

Avslutningsvis så verkar dock tombola vara långt ifrån det skummaste namnet köparna snattat till sig – kolla bara vilken härlig lista över knäppa domännamn de ståtar med! broccoliandchee.se ftw! :)